Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Ilja Rietveld. Ik ben getrouwd en heb zelf 3 kinderen en 1 kat en 1 hondje (een kruising tussen een Pomperian en een Sheltie). Ik ben woonachtig in Nieuw-Vennep Getsewoud en heb al meer dan 18 jaar ervaring met kinderen.

Na de middelbare school heb ik de opleiding verzorging gedaan. Ik heb meer dan 15 jaar met veel plezier in een verzorgingshuis gewerkt. De ouderenzorg heb ik altijd leuk gevonden, echter ligt mijn passie bij kinderen. Om die reden heb ik dan ook mijn opleiding pedagogische medewerker niveau 3 gedaan. Omdat het leuk en vooral dankbaar werk is, heb ik daarom gekozen om een gastouderopvang te beginnen.

Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn met knutselen, dansen, zingen, uit-eten en naar de biscoop gaan en het verzorgen van mijn huisdieren en uiteraard mijn 3 lieve kinderen. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken.
Groetjes Ilja

Het Tijgertje is een kleinschalige en professionele gastouderopvang bij mij thuis. Via gastouderbureaus 4Kids, Boelie, Kinop, Kroostopvang, Viaviela en JeBesteMaatje ben ik geregistreerd als gastouder. Bovendien ben ik in het bezit van de diploma’s EHBO, Pedagogisch Medewerker Niveau 3 PW3 en Zorg en Welzijn. Mijn huis voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.